Over ons | Kiwip Over ons | Kiwip
Levering Frankrijk: 2/3d - Europa: 3/5d
Veilige betaling
Producten gegarandeerd voor 2 jaar

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons


Zullen we kennis maken?


Kiwip is een Frans bedrijf dat in 2016 opgericht is door 2 vaders, David en Matthieu, na de verschrikkelijke ervaring om maar enkele minuten hun kinderen uit het oog verloren te hebben. Na 2 jaar onderzoek en ontwikkeling, heeft de KiwipWatch het licht gezien, de eerste smartwatch voor 6-11 jarigen met een SIM-kaart.

Nieuw design, nieuwe functies, nieuwe app


Met zijn ervaring en steeds luisterend naar de gebruikers, heeft het Kiwipteam, dat alsmaar groter geworden is in 4 jaar, een geheel nieuwe 4G horloge generatie tot stand gebracht: de KiwipWatch 5. Nieuw design, nieuwe functies, nieuwe app.

Kiwip wil innoverende oplossingen aanbieden aan alle gezinnen van de wereld, zodat elk toegang heeft tot haar technologie en zich rustig kan ontwikkelen in een veiliger omgeving. Met Kiwip, wordt autonomie kinderspel !

Met als doel de jongsten te beschermen tegen beeldschermen, sociale netwerken, een gebrek aan lichamelijke activiteit of anderzijds een gebrek aan belangstelling voor cultuur of onderwijs, geeft Kiwip op een originele en innoverende manier toegang tot praktische evoluerende inhoud waarbij de kinderen al spelend leren, in samenwerking met bedrijven die haar waarden delen. Steeds luisterend naar de gebruikers, stelt ons team verschillende communicatiemiddelen ter beschikking met als enig doel de Kiwip ervaring te verbeteren.

Kiwip tot uw dienst


Onze klantendienst en onze technische dienst werken samen om u kwaliteit en reactievermogen te bieden.

Om zo nauw mogelijk met de gemeenschap verbonden te zijn, biedt het team dat belast is met de communicatie u grappige en praktische informatie in de sociale media en in haar blog, met partners die u op prijs stelt. Het deelt ook met u reclame aanbiedingen om u te bedanken voor uw vertrouwen! Omdat het Kiwip avontuur het uwe is, dank u wel!

Het hele Kiwip team.

Onze beloningen