KiwipWatch 5 | Kiwip KiwipWatch 5 | Kiwip
Levering Frankrijk: 2/3d - Europa: 3/5d
Veilige betaling
Producten gegarandeerd voor 2 jaar

Geen producten in de winkelwagen.

Heel wat meer dan een 4G Smartwatch, een centrum van innovatie !

Om vrijheid te laten rijmen met rust, houd een welwillend oogje in het zeil wat betreft de activiteiten van uw kinderen terwijl u ondertussen profiteert van de meest geavanceerde technologie ontwikkeld door Kiwip.

Blijf in permanent contact met uw familie

Audio & vidéo-gesprek, spraakchat

Configureer vooraf de contacten van het horloge via de ouder app Kiwip, zodat uw kind verbonden blijft met zijn familiekring en diegenen die het meest tellen voor hem.
Hij kan dan zijn emoties en geheimen delen met zijn familieleden dank zij de voice chat. Communiceer met hem via videogesprekken in een beveiligde omgeving met een wifi verbinding.

Ik bestel

Plan de dag van uw kind

Routines & Smart Events

Kiwipi begeleidt uw kind in zijn dagelijkse leven.

Programmeer de belangrijke gebeurtenissen van zijn dag vanaf uw ouder app. Tanden poetsen, tijd voor het huiswerk, verjaardagen, buitenschoolse activiteiten of andere momenten die hij niet moet missen.

Help hem met het beheren van de organisatie van zijn tijd, zo wint uw kind in autonomie et u zelf in rust.

Bied uw kind een echte virtuele assistent

Kiwipi

Surf door alle functies van de KiwipWatch 5 met de kunstmatige Kiwipi.
Ontworpen om het ritme van de dag van het kind aan te geven, met het herinneren aan taken, is het ook mogelijk hem wat voor vraag dan ook te stellen, dank zij de geïntegreerde encyclopedie ervan, en niet minder dan 7 talen te leren dank zij de instant vertaler …
Een innoverende manier om al spelend te leren in een wereld waar de schermen regeren..

Ik bestel

KiwipWatch 5 past zich aan school aan

Klas modus

Om de nieuwe instructies van de scholen in acht te nemen, heeft Kiwip de Klasmodus ontwikkeld.
Zo schakelt het horloge automatisch alle gespreksfuncties uit en blokkeert de toegang tot het menu, volgens de van tevoren via de mobiele app ingestelde planning.

Geef voorrang aan zijn concentratie op school en blijf gerustgesteld door zijn positie te volgen.

Motiveer uw kinderen tot bewegen met het volgen van hun lichamelijke activiteit

Activiteiten & Beste Friend*

Een combinatie van innoverende functies die het kind nodig heeft om te leren een gezond leven te leiden.
Verslag in real time van het aantal uitgevoerde bewegingen, wekelijks klassement, … Dank zij de functie Best Friend*, geef hen de smaak van de sportieve uitdaging.

De KiwipWatch 5 kunnen onder elkaar gesynchroniseerd worden om sportieve gegevens uit te wisselen en uitdagingen voor te stellen, waarover de kinderen vervolgens kunnen praten via beveiligde spraakberichten of gesprekken !
Aan de kant van de ouders, wordt u op de app op de hoogte gesteld van ieder nieuw contact Best Friend* dat toegevoegd wordt.

*Best Friend = Beste vriend

Ik bestel

Blijf rustig, zelfs op afstand

Géolocatie, Veiligheidszones en Mode SOS

Houd met de gesynchroniseerde geolocatie van uw gezinsleden, een welwillend oogje op de gangen van uw kind.

Bepaal aanbevolen routes en de veilige gebieden om in kennis gesteld te worden van zijn verplaatsingen. Indien nodig kan er met de SOS modus een videobericht gelanceerd worden en kan er snel gehandeld worden dank zij de waarschuwingen die aan de kring van vertrouwde personen gericht worden.

Laat met Kiwipwatch 5, uw kind de wereld in alle rust ontdekken.

Personaliseer de Kiwip ervaring eindeloos

KiwipWorld®

Download de aanpasbare /evoluerende en goedgekeurde inhoud vanaf de mobiele app..

Voeg extra apps toe gekozen uit een door Kiwip goedgekeurde selectie naar gelang de leeftijd en de behoeften van het kind.
Deze inhoud is ook de uwe en wij luisteren naar u.

Wissel van gedachten met het team over uw behoeften, uw verwachtingen, om het aanbod aan beschikbare apps te laten evolueren.

Ik bestel

KiwipWatch 5 fonctionneert met een Simkaart (inbegrepen)

30€ aangeboden Bij een abonnement op Kiwip Plan voor 9.99€/maand !

Het Kiwip Plan

Abonneer u op het service pakket van Kiwip (spraakcommunicatie, data, op het internationale* netwerk, onbeperkt, Kiwip services en begeleiding), vooraf geïnstalleerde multi-operator SIM-kaart. Frankrijk : Contract 12 maanden, 9.99€/maande. Europa 27 + Zwitserland etn Verenigd Koninkrijk : contract 12 maanden, 9.99€/maand.

Denk eraan dat om het meest aangepast te zijn aan uw Kiwipwatch 5, het Kiwip Plan u de beste ervaring levert door automatisch de beste mobiele operator te selecteren die beschikbaar is volgens uw positie. Profiteer van een optimale netwerkdekking in de wereld en van onbeperkte service.

*Landen die inbegrepen zijn in het Kiwip Plan : Europees gedeelte van Frankrijk , Oostenrijk, Duitsland, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechische Republiek , Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Zweden, Zwitserland, en het Verenigd Koninkrijk. Ultra-perifere regio’s zijn niet inbegrepen.

Vrije operator

Kiwipwatch 5 met welk mobiel tarief dan ook aangepast aan uw behoeften, spraak + data.

Vereiste SIM formaat : Nano. Les cartes SIM « tweelingen » genoemd, zijn niet compatible.