Startpagina | Kiwip Startpagina | Kiwip
Levering Frankrijk: 2/3d - Europa: 3/5d
Veilige betaling
Producten gegarandeerd voor 2 jaar

Geen producten in de winkelwagen.

Blog

KiwipWatch 5


Heel wat + dans een smartwatch

Een echte virtuele assistent, deze 4 G smartwatch bestemd voor kinderen van 6 tot 13 jaar, ontworpen door ouders om in te spelen op de behoeften van het hele gezin. Ontdek nu meteen de nieuwe functies ervan!

Bestellen

KiwipWatch 5


Het Kiwip plan

Om te functioneren verbruikt de KiwipWatch 5 gegevens via internet. U heeft dus een internet abonnement nodig om hem te kunnen gebruiken.
U heeft de keuze tussen 2 alternatieven:

  • Het Kiwip (Bon) Plan : Voor 9.99€/maand, profiteer van onbeperkte service (spraakcommunicatie en data), verzekerd en beveiligd door Kiwip. Dank zij onze beveiligde technologie kunt u er verzekerd van zijn dat u altijd automatisch over het beste beschikbare netwerk beschikt op de plaats waar u zich bevindt. Eerste automatische betaling na ontvangst van uw KiwipWatch 5.
  • Vast telefoonbedrag : Abonneer u voor een vast telefoonbedrag bij de provider van uw keuze na u ervan verzekerd te hebben dat deze beschikbaar is in het gebied waarin u woont.Een beetje kleur ?

Kies een of meer extra horlogebandjes (14.99€/armband).


KiwipWatch 5

0,00

Categorie:

KiwipWatch 5 + Kiwip abonnement

Categorie:

De verplichtingen van Kiwip


Inhoud die evolueert

Ontworpen om zich aan te passen en het leven van het kind zo goed mogelijk te respecteren, evolueren de functies al naar gelang uw behoeften.
Laat ons uw ideeën weten !

Ik doe mee

Een app waar steeds over nagedacht wordt

+ ergonomisch, evoluerend en beveiligd, ontwikkeld en up-to-date gehouden door het team van Kiwip. Met toegang tot de parameters van het horloge en de geolocatiekaart kunt u rechtstreeks met het kind communiceren !

Leer meer

Franse beveiligde servers

Kiwip is een bedrijf dat in Frankrijk gevestigd is, onze producten worden vlak bij Parijs ontwikkeld en al uw versleutelde gegevens worden op onze eigen servers beveiligd!

Ik heb er vertrouwen in

Iedereen heeft het er over